1. Nu injurati.------------------------------------------ Doua advertismente, iar la al treilea se da ban timp de 2 zile.

2. Nu cereti iteme (nimic,doar mancare vi se va da)!------------------------  Advertisment. Daca deveniti enervanti se da ban 1 zi.

3. Nu cereti Admin sau oricare alta functie din staff.-------------------------------  Advertisment. Daca deveniti enervanti se da ban 2 zile.

4. Nu cereti mod creative.-----------------------------------------------------------  Advertisment. Daca deveniti enervanti se da ban 2 zile. 

5. Nu distrugeti ce nu ati construit voi.---------------------------------------------  Ban pe nickname timp de 5 zile.

6. Nu scrieti numai cu litere mari pe chat(CAPS).------------------------------------ Un advertisment, iar la al doilea se da kick.

7. Nu utiliza moduri ilegale sau hackuri pe acest server.---------------------------- Ban pe IP pe timp nedeterminat.

8.  Vorbiti doar Romana si/sau Engleza.--------------------------------------------- Advertisment

9. Nu cereti permisii pentru a folosii o comanda anume.----------------------------  Advertisment. Daca deveniti enervanti se da ban 1 zi.

11. Daca aveti vreo problema cereti ajutorul unui membru din staff.----------------  Nesolicitarea ajutorului va rezulta la neraspunderea staffului pentru problema.

12. Respectati membrii echipei de administrare a serverului.----------------------- Advertisment. Daca deveniti enervanti se da ban 2 zile.

13. Nu intrati in casele altor jucatori fara permisiunea lor.--------------------------  Advertisment. Daca sunteti prinsi de mai multe ori, se da ban 2 zile.     

14. Nu faceti spam(reclame) la alte servere.----------------------------------------------- Ban permanent.

15. Nu fura obiecte din propietatea altui jucator.----------------------------------- Ban pe nickname timp de 4 zile.




»»»»»»»>> Nerespectarea regulilor poate duce la aplicarea pedepsei si chiar la prelungirea duratei aplicarii acesteia.

Last edited by KromazoneMD (2017-08-17 15:34:47)